Werkwijze

De Strategie.

Your Strategeeks werkt echt! Ik werk altijd volgens een stappenplan zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Waarom? Ik vier graag successen en werken het liefst razendsnel. Dat lukt (meestal) niet zonder plan. Daarnaast kan ik jou met deze werkwijze alle aandacht geven die je nodig hebt. Dit is de gouden combinatie. Bekijk snel de stappen hoe ik creativiteit verwerken in een echt werkende positionering- en marketingstrategie. Wist je overigens dat een strategie altijd bijgestuurd kan worden? Past de huidige positionering- en marketingstrategie even niet bij jouw merk of bedrijf, dan schuif ik wat blokjes totdat het wel past.

Wat kan
je verwachten?

1

Inventarisatie en creativiteit

Tijd om te brainstormen! Het is natuurlijk belangrijk om samen een goed beeld te krijgen om tot een concreet plan te komen.

2

Creativiteit wordt gebundeld tot een strategie

Yes! Doelstellingen worden concreet gemaakt, de creativiteit wordt gebundeld en het ijzer wordt gesmeed om tot een strategie te komen.

3

Feedback en verbeteren

Jij mag achterover leunen en feedback geven. Van creatie tot plan, ik neem alle punten mee om tot moois en goeds te komen zodat je aan de slag kunt.

4

Uitvoeren en doorvoeren strategie

Alle blokjes passen in elkaar, jij bent blij met het plan en wil er maar al te graag mee aan de slag. Tijd om alles door te voeren!

5

Evaluatie en vervolgstappen

And we’re done! Tevreden? Super! Geen zin en tijd om zelf alles te onderhouden? Dan bespreken we gewoon de vervolgstappen.

De uitvoering van de marketingstrategie.

Je weet niet hoe je de uitvoering van de marketingstrategie zelf moet doen? Je hebt geen zin of simpelweg geen tijd? Dat begrijpen ik! Als je het doet, doe je het goed. Daarom wil ik jou graag helpen en ondersteunen bij de uitvoering waar nodig. Neem contact op en ik kijk hoe ik het voor jou passend kan maken.