Your Strategeeks

Wie ben ik.

Ik ben Karlijn Raijmakers, de oprichter van Your Strategeeks en marketingstrateeg. Met veel passie en plezier zorg ik er voor dat jouw (huidige) marketingstrategie gaat werken. Daarnaast ben ik ook podcast maker.

Over Your Strategeeks.

Your Strategeeks zorgt ervoor dat de strategie van een organisatie ècht gaat werken. Ik help de organisatie o.a. groeien in naamsbekendheid, omzet of juist medewerkers.

Dit doe ik door met jou een strategie te ontwikkelen waar het hele team mee uit de voeten kan. Heb je een strategie op de plank liggen die wel een frisse wind kan gebruiken? Geen probleem, ook daar ga ik mee aan de slag.

En om het cirkeltje rond te maken, zorg ik er voor dat de strategie daadwerkelijk wordt geïmplementeerd. Dit doe ik in samenwerking met jouw marketingmedewerker(s), of met freelancers waar ik mee werk. Aan jou de keuze.

Your Strategeeks biedt een totaalpakket waarbij opzoek wordt gegaan naar de blokjes die bij de organisatie passen. De kracht: ik doe dit samen met jou, en niet voor jou.

Waarom Your Strategeeks.

De gouden combinatie

Creativiteit gegarandeerd, een werkend plan verzekerd, realistische doelstellingen geformuleerd. Bewustwording aangevuld met realisme.

Successen vieren

Zonder doelstellingen zijn er geen successen om te vieren. Jammer toch? Met Your Strategeeks ga je op zoek naar realistische doelstellingen om successen te vieren.

Aandacht

Doordat ik veel aandacht besteden aan het vinden van jouw meerwaarde kijk ik verder dan andere bureaus. Ik kijk echt naar wie jij bent en wat jij nodig hebt om nog succesvoller te worden. Dit doe ik met een concreet stappenplan om te werken naar jouw doel.

Razend snel en lekker nuchter

Herkenbaar hè, gisteren had het al klaar moeten zijn. Zo zit ik ook in elkaar. Ik werk razend snel en je komt niet voor verrassingen te staan. What you see is what you get.

Ontdek het effect van Your Strategeeks.