Your Strategeeks

Wie ben ik.

Ze zeggen toch altijd, een goed idee begint met een goed glas wijn. Dat is precies wat mij, Karlijn Raijmakers, is overkomen. Geen zolderkamertje waar een idee is ontstaan, nee gewoon aan de eettafel met een fles Merlot.

Your Strategeeks is net Tetris. Je blijft schuiven en draaien totdat alle blokjes in elkaar vallen. Zodra het past krijg je een euforisch gevoel en dat wil ik graag met ondernemers bereiken. Of je nu een starter bent of al tig jaar een succesvol bedrijf runt.

Over Your Strategeeks.

Your Strategeeks richt zich op de MKB-ondernemer die zich liever bezig houden met het ondernemen dan met de doorvoeren van de (marketing)strategie. Ik help de MKB-ondernemer groeien in omzet door middel van een bondige positionering- en marketingstrategie. Grote ideeën worden nog groter gemaakt, of misschien wel kleiner. Net waar de behoefte zit. Daarna worden de grootse ideeën verwerkt in een realistische strategie met concrete en haalbare doelstellingen. Neem gerust contact op, werk ik voor jou een bondige strategie uit die ook écht wordt uitgevoerd zodat wij samen successen kunnen vieren.

Your Strategeeks biedt een totaalpakket waarbij opzoek wordt gegaan naar de blokjes die bij de ondernemer passen. Dit werkt echt.

Waarom Your Strategeeks.

De gouden combinatie

Creativiteit gegarandeerd, een werkend plan verzekerd, realistische doelstellingen geformuleerd. Bewustwording aangevuld met realisme.

Successen vieren

Zonder doelstellingen zijn er geen successen om te vieren. Jammer toch? Met Your Strategeeks ga je op zoek naar realistische doelstellingen om successen te vieren.

Aandacht

Doordat ik veel aandacht besteden aan het vinden van jouw meerwaarde kijk ik verder dan andere bureaus. Ik kijk echt naar wie jij bent en wat jij nodig hebt om nog succesvoller te worden. Dit doe ik met een concreet stappenplan om te werken naar jouw doel.

Razend snel en lekker nuchter

Herkenbaar hè, gisteren had het al klaar moeten zijn. Zo zit ik ook in elkaar. Ik werken razend snel en je komt niet voor verrassingen te staan. What you see is what you get.

Ontdek het effect van Your Strategeeks.