Werkwijze

De Strategieën.

Een strategisch plan voorkomt verrassingen. Want met een plan weet iedereen binnen het team wat de doelstellingen zijn èn de weg daar naar toe om succes te behalen.

Het plan ligt, en dan…dan zorg ik er voor dat het doorgevoerd wordt!

Een strategie kan altijd bijgestuurd worden. Past de huidige positionering- en marketingstrategie niet bij jouw merk of bedrijf, dan werp ik er een kritische blik op en ik zorg dat het wel gaat werken. En wil je 100 stappen vooruit, neem dan eens een kijkje bij de Business Booster.

Marketingstrategie

Er zijn zoveel marketingmiddelen en kanalen, dat het overweldigend kan zijn. Een goede marketingstrategie is de key naar succes. Want je zorgt ervoor dat je zichtbaar bent. En zichtbaarheid zorgt voor conversie. Aan de slag met een nieuwe marketingstrategie of je wil je huidige marketingstrategie nieuw leven inblazen? Ik help je daar graag bij.

Social media strategie 

Instagram, TikTok, Facebook, LinkedIn, Pinterest en ga zo maar door… welk social media kanaal past bij jouw organisatie? Met de inzet van social media is het belangrijk om consistent te zijn, hierdoor krijg je het meeste bereik en je branding een boost. Maar hoe zorg je nou voor consistentie? Met de inzet van een sterke social media strategie ga jij resultaat boeken. Neem contact op voor een kennismaking.

Employer branding strategie 

Heb je personeels te kort en ben je klaar met de termen als duizendpoot, sales tijger en geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan is het een goed moment om aan de slag te gaan met een employer branding strategie. Want met een gedegen plan gaan HR, recruitment en marketing samenwerken als nooit te voren en vinden jullie de beste medewerkers van Nederland. Hoe? Solliciteer dan, eeh, neem contact op en ik vertel je er meer over!

Personal branding strategie

Spannend hè, je gezicht laten zien op social media. Want wat zal de rest wel niet denken als je leuke tips deelt, een nieuw product lanceert of een (persoonlijk) verhaal vertelt. Met een personal branding strategie wordt deze spanning weggenomen omdat je weet wat je gaat delen en hoe je dat gaat doen. Durf jij de stap te zetten? Neem dan contact op.

Podcast strategie

Wist je dat bijna 7 miljoen Nederlands een podcast beluisteren. Veel hè! Daarom kan dit een interessant middel zijn om in te zetten voor jouw organisatie. Echter is het wel goed om te weten hoe je dat doet, wat er bij komt kijken en wat verdere interessante opties zijn. Daarom is het goed om eerst een sterke podcast strategie neer te zetten en daarna te starten met de opnames. Als expert op dit gebied help ik je graag. Neem vrijblijvend contact op.