Denken in oplossingen

Diensten.

Je bent de structuur kwijt en je mist de focus m.b.t. de positionering- en marketing van jouw bedrijf? Dan ben je bij Your Strategeeks aan het juiste adres. Ik help jouw door middel van een bondig plan de structuur en focus terug te vinden waarbij ook nog eens wordt gedacht aan de implementatie. Want niets is zo vervelend als een plan waar uiteindelijk niks mee wordt gedaan.

Ik denk graag in oplossingen zodat de blokjes voor jou passen, zonder gekke verrassingen.

Positionering- marketingstrategie

Met een bondige positionering- en marketingstrategie zorg ik ervoor dat er focus en structuur binnen de onderneming wordt aangebracht. Ben maar niet bang, er wordt niet alleen een plan geschreven. Je krijgt van mij ook verschillende handvaten aangereikt zodat het plan geïmplementeerd kan worden. Dit zal resulteren tot meer omzet. Een mooie win-win voor jou.

Brainstorm + stappenplan

Je gaat op in de waan van de dag, het jaarplan staat als een huis en over de omzet valt eigenlijk niet te klagen. Tóch mis je wat creativiteit, ben je even de focus kwijt of heb je behoefte aan een verfrissende boost. Met een brainstorm + stappenplan zorg ik hiervoor! Even opnieuw de focus en koers bepalen voor een lekkere eindsprint naar succes.

Implementatie

Geen tijd of zin om de uitvoering van jouw positionering- marketingstrategie zelf te doen? Hier help ik je graag bij! Dat doe ik met een team van andere geeks, met ieder een andere expertise zodat alle marketingmiddelen goed geïmplementeerd worden. Omdat ik graag successen vier en jou zoveel mogelijk wil ontzorgen begeleid ik de implementatie van A – Z.

Ontdek het effect van Your Strategeeks.